מקסוס E-יוניק 6

רמת גימור 1 לדגם זה

דרגות זיהום
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
רמות אבזור בטיחות
1 2 3 4 5 6 7 8

רוצה פרטים נוספים על מקסוס E-יוניק 6?

נציגי השירות שלנו ישמחו לסייע לך למצוא את הרכב המתאים ביותר עבורך.​

רמות גימור של מקסוס E-יוניק 6 החדשה

להצגת מפרט טכני בחר רמת גימור מהרשימה

EV
רמת גימור

EV

מחיר מחירון ₪224,900
החזר חודשי החל מ- 2,923
צפיה במפרט

לאחר בחירת רמת גימור התוכן של המפרט מתעדכן בחלק התחתון מתחת לכפתור השוואת רמות גימור

דגם זה אינו משווק יותר

הדגם הזה כבר לא בייצור או לא משווק בישראל

אנו מזמינים אתכם לעיין במגוון הרכבים העדכני שלנו ולמצוא את הרכב המושלם עבורכם

עבור לקטלוג הרכבים

המחיר המוצג הינו על פי מחירון היבואן בלבד ואינו כולל: אגרת רישוי, מערכת מיגון (בהתאם לדרישת הביטוח) ועמלה המשולמת לקפיטל מוטורס.

מחשבון החזר חודשי

מחירון הרכב: 224,900 ₪
תשלום מקדמה:
תשלום חודשי החל מ: 2,923
* ניתן להגדיל את המקדמה ולהקטין את היתרה בסוף התקופה
תוכנית המימון הינה לתקופה של 36 חודשים ולאחר התקופה ישנן 3 אופציות:
  1. לבצע עסקת טרייד-אין בקפיטל מוטורס.
  2. למכור את הרכב לגורם שלישי ולסיים את העסקה.
  3. להמשיך עם הרכב הקיים ולפרוס את היתרה לעד 60 תשלומים נוספים.
חישוב עסקת המימון והתשלום החודשי עבור הרכבים באתר זה מתייחס ללקוחות תקינים בנקאית ובעלי הכנסה קבועה. העסקה בכפוף לאישור וועדת האשראי של חברת קפיטל מוטורס בע״מ. ט.ל.ח.

המחיר המוצג הינו על פי מחירון היבואן בלבד ואינו כולל: אגרת רישוי, מערכת מיגון (בהתאם לדרישת הביטוח) ועמלה המשולמת לקפיטל מוטורס.

סקירה קצרה למקסוס E-יוניק 6 החדשה

מקסוס E-יוניק 6

רכב פנאי שטח חשמלי בגודל בינוני, שפע אבזור ושם לא מוכר. כל הפרטים על מקסוס איוניק 6 2022.

עיצוב חיצוני

העיצוב החיצוני של האיוניק 6 מתאפיין בקווים אלגנטיים וסולידיים. הרכב אינו בולט בכביש וקווי המתאר שלו נותנים תחושה של רכב גדול במיוחד. בחזית יחידות התאורה מפוצלות ואין גריל גדול ומיותר כמו שיצרנים אחרים נוהגים לעשות. כאן נראה שאת החזית עיצבו בהשראת דגמי טסלה. יחידת התאורה האחורית נמתחת לכל רוחב פתח תא המטען ואם להביט מקרוב ניתן להבחין בצורות גיאומטריות בתוך התאורה עצמה שנותנת תחושה קריסטלית יוקרתית.  

עיצוב ואבזור פנימי

העיצוב הפנימי מזכיר את הסגנון של רכבי פרימיום אמריקאים: צבעים קהים מאוד, תוספות כרום ומושבים גדולים. המרווח הפנימי ברכב הוא עצום וניתן לראות את זה במרווח שיש בין מושב הנהג למושב הנוסע. איכות החומרים ברכב אינה יוקרתית אך בהחלט ראויה וכוללת ציפוי רך דמוי עור בדלתות ובדשבורד ומושבי העור גדולים ואיכותיים כוללים כוונון חשמלי וחימום. לנהג יש לוח מכוונים דיגיטלי איכותי עם תצוגות שונות לבחירה וגרפיקה איכותית. המסך המרכזי הוא בגדול 14 אינץ' וממוקם בצורה אנכית לשימוש אינטואיטיבי יותר וממלא פונקציות שונות ברכב כמו מערכת המיזוג, ניווט, שיקוף לטלפון הנייד ומערכת סאונד בעלת 8 רמקולים.  

בטיחות

E-יוניק 6 עוד לא עברה בחינה של יורו N-CUP ולכן בינתיים הציון הבטיחותי מתבסס על מבחן הריסוק הסיני בו היא קיבלה 5 כוכבי בטיחות. ברכב ניתן למצוא את כל מערכות הבטיחות המתקדמות מלבד בלימה אוטונומית בנסיעה לאחור ומערכת למניעת שכחת ילדים. בקרת השיוט האדפטיבית פועלת מעולה בכל מהירות וכוללת פונקצית זחילה בפקקים.  

יחידת הנעה וסוללה 

E-יוניק 6 מגיע לישראל רק בתצורה חשמלית למרות שבשוק הסיני יש גם גרסאות היברידיות וטורבו בנזין. המנועה נמצא מעל הסרן הקדמי ומניע את הגלגלים הקדמיים בלבד. בזכות מומנט של 310 נ"מ ו-174 כוחות סוס, בהאצה מהמקום למנוע יש מספיק עוצמה כדי לשגר את כל ה-1.88 טון של הרכב מהמקום בזריזות וביעילות אך מעל לכ-70 קמ"ש הוא מתחיל מעט לאבד מהכוח. האצה מעמידה ל-100 קמ"ש אורכת 9.7 שניות לפי נתוני היצרן. הסוללה של הרכב הינה בגודל של 70 קוט"ש ולפי נתוני יצרן צורכת 215 קוט"ש לקילומטר. המשמעות היא טווח נסיעה מקסימאלי של 354 ק"מ בתנאים אופטימאליים.

חווית נסיעה 

ידית ההילוכים דומה באופן מחשיד לזאת שיש באודי, וזה בהחלט טוב בגלל נוחות השימוש בה. ביציאה מחנייה, במהירות נמוכה, ברגע שמפעילים את האיתות במסך המרכזי מוצגות המצלמות ההיקפיות שמשפרות את שדה הראייה בעיקר בשטחים מתים. בגלל שזהו רכב חשמלי יש כמובן גם שליטה על הבלימה הרגנטיבית, דבר שמפחית את השימוש בדוושת הבלימה ומטעין מעט את הסוללה. איכות הנסיעה נוחה עם מתלים שמתמודדים מצוין עם משקל הרכב בשיכוך זעזועים משיבושי הכביש. מצד שני, הם לא רכים מידי, לכן השליטה ברכב מתאפשרת גם במהירויות גבוהות ואין תחושה של "ריצה על עקבים" כמו שניתן אולי להרגיש ברכבים דומים. לאיוניק 6 אין שום דבר לצורך בידוד רעשים חיצוניים ולמרות זאת הנסיעה שקטה מאוד בכל מהירות.  

רכבים מאותה קטגוריה

המחיר המוצג הינו על פי מחירון היבואן בלבד ואינו כולל: אגרת רישוי, מערכת מיגון (בהתאם לדרישת הביטוח) ועמלה המשולמת לקפיטל מוטורס.

טרייד-אין רכב לפי מספר רישוי

  • השירות הדיגיטלי של קפיטל מוטורס מאפשר לכם לקבל הצעת מחיר עבור הרכב באמצעות כמה פעולות פשוטות כאן באתר: הזינו מספר רישוי, צלמו את הרכב וצרפו רישיון רכב.
  • בעסקת טרייד-אין תקבלו הצעת מחיר משתלמת יותר עבור הרכב החדש שתבחרו. תוכלו להתקדם לרכב חדש בלי להתעסק במכירת הרכב הישן וללא צורך בתשלום מקדמה.
  • החליפו לכל רכב שתרצו וזה לא משנה איזה סוג רכב יש בבעלותכם – מסחרי, פרטי או יוקרה. העסקה נבנית באופן אישי לכל לקוח לפי מה שמתאים לו.
טרייד אין רכב
קפיטל מוטורס טרייד אין 8
קפיטל מוטורס טרייד אין 6
קפיטל מוטורס טרייד אין 3
קפיטל מוטורס טרייד אין
טרייד אין

לקוחות קפיטל מוטורס

מגזין קפיטל מוטורס

מתעניין במקסוס E-יוניק 6 החדשה?

לפרטים נוספים והצעות שלח פרטים ונציגינו יצרו עמך קשר בהקדם האפשרי!