ג'נסיס G80 חשמלית

רמת גימור 1 לדגם זה

דרגות זיהום
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
רמות אבזור בטיחות
1 2 3 4 5 6 7 8

רוצה פרטים נוספים על ג'נסיס G80 חשמלית?

נציגי השירות שלנו ישמחו לסייע לך למצוא את הרכב המתאים ביותר עבורך.​

רמות גימור של ג'נסיס G80 חשמלית החדשה

להצגת מפרט טכני בחר רמת גימור מהרשימה

חשמלי Luxury
רמת גימור

חשמלי Luxury

מחיר מחירון ₪499,000
החזר חודשי החל מ- 6,487
צפיה במפרט

לאחר בחירת רמת גימור התוכן של המפרט מתעדכן בחלק התחתון מתחת לכפתור השוואת רמות גימור

דגם זה אינו משווק יותר

הדגם הזה כבר לא בייצור או לא משווק בישראל

אנו מזמינים אתכם לעיין במגוון הרכבים העדכני שלנו ולמצוא את הרכב המושלם עבורכם

עבור לקטלוג הרכבים

המחיר המוצג הינו על פי מחירון היבואן בלבד ואינו כולל: אגרת רישוי, מערכת מיגון (בהתאם לדרישת הביטוח) ועמלה המשולמת לקפיטל מוטורס.

מחשבון החזר חודשי

מחירון הרכב: 499,000 ₪
תשלום מקדמה:
תשלום חודשי החל מ: 6,487
* ניתן להגדיל את המקדמה ולהקטין את היתרה בסוף התקופה
תוכנית המימון הינה לתקופה של 36 חודשים ולאחר התקופה ישנן 3 אופציות:
  1. לבצע עסקת טרייד-אין בקפיטל מוטורס.
  2. למכור את הרכב לגורם שלישי ולסיים את העסקה.
  3. להמשיך עם הרכב הקיים ולפרוס את היתרה לעד 60 תשלומים נוספים.
חישוב עסקת המימון והתשלום החודשי עבור הרכבים באתר זה מתייחס ללקוחות תקינים בנקאית ובעלי הכנסה קבועה. העסקה בכפוף לאישור וועדת האשראי של חברת קפיטל מוטורס בע״מ. ט.ל.ח.

המחיר המוצג הינו על פי מחירון היבואן בלבד ואינו כולל: אגרת רישוי, מערכת מיגון (בהתאם לדרישת הביטוח) ועמלה המשולמת לקפיטל מוטורס.

סקירה קצרה לג'נסיס G80 חשמלית החדשה

ספינת פאר בעלת הטכנולוגיה המתקדמת ביותר בסגמנט ומערכות בטיחות אוטונומיות מקוריות – ג'נסיס G80 חשמלית. עם הנעה כפולה, גג סולארי, בולמים אדפטיביים ובידוד אקוסטי זאת מכונית סאלון חשמלית המשתלמת בישראל.  

הנעה חשמלית מתקדמת יותר

ג'נסיס G80 זאת מכונית הדגל של מותג ג'נסיס. השיווק שלה החל בשנת 2020 בגרסת הבנזין שלה אבל כעת ניתן לרכוש אותה גם בגרסה 100% חשמלית עוצמתית. זאת מכונית יוקרה גדולה בעלת בסיס גלגלים של 3 מטר ורוחב של 1.9 מטר. מידות דומות לאלו של מרצדס EQS ומעט קטנה מ-BMW i7. להנעת הרכב יש שני מנועים חשמליים המניעים את כל ארבעת הגלגלים. הם מייצרים הספק של 370 כוח סוס ו-71 קג"מ. זה מספק נתון תאוצה מעמידה למהירות של 100 קמ"ש תוך 3.9 שניות בלבד והמהירות המרבית מוגבלת ל-225 קמ"ש. את המנועים החשמליים מזינה סוללה בקיבולת של 87 קוט"ש. מלבד הסוללה, ג'נסיס G80 חשמלית מצוידת בגג סולארי שמשמש לטעינה נוספת עבור הסוללה והגדלת טווח הנסיעה. ללא שימוש בגג הוא עומד על כ-500 ק"מ בין טעינות. דבר נוסף שמשפר את חווית הנהיגה בג'נסיס זאת האפשרות לטעינה אולטרה מהירה עד 80% סוללה תוך 22 דקות בלבד.  

אבזור ברמת הגימור היחידה

ג'נסיס G80 חשמלית מגיעה אלינו ברמת גימור אחת, המאובזרת ביותר, כך שבמחיר נמוך ביחס למתחרות תוכלו לקבל את כל האבזור שיש למותג להציע. המתחרה המרכזית שלה בסגמנט, על פי המחיר, היא וולוו S90. אך היא איננה חשמלית. צפויה להגיע גרסה חשמלית של וולוו XC90 בתחילת 2025.  

אבזור חיצוני

האבזור החיצוני של Genesis G80 כולל חישוקי גלגלים מעוצבים במידה 19", תאורת מטריקס LED אדפטיבית חכמה, מצלמות חנייה היקפיות, מראות צד בקיפול חשמלי, בולמים אדפטיביים המתאימים עצמם לפי מצבי הנהיגה, דלתות בסגירת וואקום שקטה ודלת תא מטען בפתיחה חשמלית ללא מגע.  

אבזור פנימי

בתוך ג'נסיס G80 חשמלית ישנו גימור פנים יוקרתי במיוחד כמצופה מחטיבת היוקרה של יונדאי מוטורס. כפתורים ומסגרות רבות עשויות מאלומיניום, ליושבים מאחור יש וילונות בפתיחה וסגירה אוטומטיים, לוח המחוונים מחופה בעור, על גלגל ההגה יש ידיות לשליטה על הבלימה הרגנרטיבית וכמובן המושבים מרופדים בעור. בנוסף לכך יש אבזור טכנולוגי עשיר מאוד כמו בקרת אקלים בעלת פיצול ל-3 אזורים, מסך שליטה על המולטימדיה והמיזוג ליושבים מאחור, מסך מולטימדיה מרכזי בגודל 14.5 אינץ', עיסוי למושב הנהג, אוורור וחימום למושבים הקדמיים ומערכת שמע יוקרתית בעלת 17 רמקולים.  

אבזור בטיחותי

ג'נסיס G80 עמוסה בטכנולוגיות בטיחות מתקדמות. היא מצוידת במגוון מערכות בטיחות מתקדמות כולל 10 כריות אוויר והיא זכתה ב-5 כוכבים במבחן הריסוק האירופי. יש לה בלימת חירום אוטונומית למניעת התנגשות, זיהוי ותיקון הגה כאשר יש רכב ב"שטח מת", בקרת שיוט אדפטיבית, בלימה אוטונומית בנסיעה לאחור, התרעת עייפות נהג, התרעה על רכב חולף בפתיחת דלת, התרעה למניעת שכחת ילדים במושב האחורי ויש לה מכסה מנוע אקטיבי להגנה על הולכי רגל במקרה של תאונה.  

חוות דעת על ג'נסיס חשמלית

נכון לרגע זה, למותג ג'נסיס יש רק 2 רכבים חשמליים הנמכרים בישראל: ג'נסיס GV60 וג'נסיס G80. ה-GV60 זה קרוסאובר בעל פלטפורמה חשמלית שמשמשת גם את קיה EV6 ואת יונדאי איוניק 5. לעומת זאת, ג'נסיס G80 חשמלית בנויה על פלטפורמה של רכב בנזין. אך למרות זאת היא מצליחה להיות אחת ממכוניות הסאלון החשמליות הפופולאריות ביותר בישראל. היא מציעה המון אבזור, טכנולוגיה מתקדמת וחווית נהיגה מרשימה במחיר נמוך בהרבה בהשוואה למתחרות בסגמנט שמגיעות אלינו מגרמניה. כמו כן, התוספת של הגג הסולארי הופכת אותה ליחידה במינה ולמעשה זאת המכונית החשמלית היחידה בייצור סדרתי שנמכרת עם גג סולארי. במדינה שמשית כמו ישראל זה פתרון מדהים עבור תוספת של כ-20 ק"מ לטווח הנסיעה במידת הצורך. Genesis G80 נמכרת בישראל רק ברמת גימור אחת, הגבוהה ביותר, וניתן לרכוש אותה בהחזר חודשי נוח ובעסקת טרייד-אין משתלמת עבור הרכב הישן שלכם. לכל הפרטים על תנאי הרכישה של הדגם החדש אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר כבר עכשיו בטלפון 3580*.

רכבים מאותה קטגוריה

המחיר המוצג הינו על פי מחירון היבואן בלבד ואינו כולל: אגרת רישוי, מערכת מיגון (בהתאם לדרישת הביטוח) ועמלה המשולמת לקפיטל מוטורס.

טרייד-אין רכב לפי מספר רישוי

  • השירות הדיגיטלי של קפיטל מוטורס מאפשר לכם לקבל הצעת מחיר עבור הרכב באמצעות כמה פעולות פשוטות כאן באתר: הזינו מספר רישוי, צלמו את הרכב וצרפו רישיון רכב.
  • בעסקת טרייד-אין תקבלו הצעת מחיר משתלמת יותר עבור הרכב החדש שתבחרו. תוכלו להתקדם לרכב חדש בלי להתעסק במכירת הרכב הישן וללא צורך בתשלום מקדמה.
  • החליפו לכל רכב שתרצו וזה לא משנה איזה סוג רכב יש בבעלותכם – מסחרי, פרטי או יוקרה. העסקה נבנית באופן אישי לכל לקוח לפי מה שמתאים לו.
טרייד אין רכב
קפיטל מוטורס טרייד אין 8
קפיטל מוטורס טרייד אין 6
קפיטל מוטורס טרייד אין 3
קפיטל מוטורס טרייד אין
טרייד אין

לקוחות קפיטל מוטורס

מגזין קפיטל מוטורס

מתעניין בג'נסיס G80 חשמלית החדשה?

לפרטים נוספים והצעות שלח פרטים ונציגינו יצרו עמך קשר בהקדם האפשרי!